older posts

Saturday, February 5, 2011

Apa awak rasa bila boypren awak cium, peluk ,gelak2 dengan gf lain depan mata awak?
Awak nak melalak?
Nak menjerit? Marah? Mengamuk?
Atau bagi dia makan kaki?

dia dah berbaik dengan Reika.
Yeah. bubble2 cinta will come out from this two person here I guess.
Meme dtg kl nak spend time jup la ngn dia.
dia cakap after jalan2 ni dia nak jumpa Reika.
Agak tersentap disitu.
Em.
“I nak ikut u jumpa reika boleh?”
dia cakap tak boleh. “Kesian kat U nanti jeles. I ta nak U jeles.”
“tak pe. Ckp kat Reika yg Meme ni adik angkat u.”
Okay deal.
Act Reika tak tahu yg dia ade gf.
Reika egt dia single.
Demi nak jge ati jiwa dan raga Reika, terpaksalah tipu sikit.
Takpe kan?
Otw nak g jumpa Reika hujan lebat!
Sejuk okay!
Hemm.sanggupnyer mamat neh dtg jumpa dia hujan-hujan mcam ni kan?
Sungguh-sungguh dia nak jumpa Rieka.
Finally, I met Reika.
So,ni lah Reika yg dia sibuk cerita kat meme slame ni.
Nice match.
Sama tinggi.
Sama padan.

oi.dia cium Reika.
Belai-belai rambut Reika.
Reika cium pp belah kiri dia.
Okay balik nanti aku tak nak cium dia kat pp belah kiri.
Ade bekas Reika. Haha :p
Reika ngadu kat dia,
“lepas I buat rebonding, rambut I kelemumur”
Alolo.
aku senyum je tgk dia cium Reika, peluk Reika.
dia ajak aku duduk sebelah. ta nak aku.

Reika byk senyap. pendiam orgnyer.
aku tny, dia jawap.
Sepatah-sepatah.
Rieka ni ckp dia mmg blurr sikit.
Haha. Yeke? Okay cacat rupanya.

aku mcm tak ade perasaan kan?
aku jeles jugak.
Sokayy.
be cool aje.
Amazing gitu.



No comments:

Post a Comment